Tegenwoordig is een website het visitekaartje van uw bedrijf, en is het ontwerp hiervan dus van groot belang. Wij willen u hiermee graag een handje helpen en we zijn er dan ook van overtuigd de beste partner voor u te zijn. Veel potentiële klanten maken gebruik van het internet om bedrijven te vinden en te vergelijken, waardoor het ontwerp van een professionele,  duidelijke en mooie website dus heel belangrijk is. De eerste indruk van klanten die op u website belanden zal ervoor zorgen dat ze verder zullen kijken en tenslotte de beslissing zullen gaan nemen om met u in zee te gaan.

Wij weten als geen ander welke elementen er nodig zijn om een goed functionerende website te kunnen bouwen met een fantastisch oogstrelend ontwerp waarmee u zonder twijfel uw klanten kunt overtuigen van de producten of diensten die door u op de website aangeboden worden. Zkumeku zorgt voor gebruiksvriendelijke, informatieve en makkelijk bereikbare websites, waarvoor we contact met u houden tijdens de concept- en ontwerpfase. Op deze manier kunnen we dan samen de juiste keuzes maken om de boodschap op de juiste manier over te brengen naar de klant. Zo maken we dan samen van een eenvoudig idee een fantastische responsive website. Nadat we de website voor u gebouwd hebben wordt deze door ons en door u getest op verschillende apparaten en op verschillende platformen. De website zal altijd dynamisch en grafisch uitdagend zijn terwijl deze voor de oudere mensen onder ons toch heel gebruiksvriendelijk blijft.

Zo mochten wij een opdracht uitvoeren voor een bekende leasemaatschappij. Het is vanzelfsprekend dat dit soort website zowel door jonge als door oudere mensen wordt bezocht simpelweg omdat een auto leasen tegenwoordig heel populair is. De meeste mensen zien vaak van de aankoop van een nieuwe wagen af en zoeken daarom zoveel mogelijk informatie over leasen op het internet voordat ze een beslissing nemen.

Voor dit project hebben we de website zo eenvoudig en duidelijk mogelijk gehouden met een frisse huisstijl en bovendien een lettergrootte, -type en kleur die voor iedereen leesbaar is. Het menustructuur is voor de bezoekers van de website van groot belang en zorgt ervoor dat ze kunnen vinden waar ze naar opzoek zijn. Voor een leasemaatschappij is het dus belangrijk dat mensen gemakkelijk alle informatie kunnen vinden over een Private lease, een financial lease of een operational lease, en dat niet alleen maar ook de merken van auto´s moeten duidelijk aangegeven worden plus er moet een leasecalculator op de website aanwezig zijn zodat ze zelf vooraf hun vast maandbedrag kunnen berekenen.

Bijvoorbeeld voor een private lease is het belangrijk dat mensen weten dat ze een nieuwe auto kunnen rijden zonder spaargeld, wat inhoud dat ze geen grote bedragen hoeven neer te tellen en toch in een nieuwe wagen kunnen stappen. Voor een vast maandelijks bedrag kunnen ze gebruik maken van de auto die aan hun wensen en behoeften voldoet. Daarnaast is het ook belangrijk dat de mensen die geïnteresseerd zijn in een private lease weten dat bij het maandelijks bedrag wat ze gaan betalen ook de verzekering en de belastingen bij in zijn begrepen en dat ze zich bovendien geen zorgen hoeven te maken over reparaties of onderhoud van de wagen. Bij een private lease is het ook nog eens een keer zo dat u na de leaseperiode kunt kiezen of u de auto wilt retourneren aan het bedrijf, of dat u eigenaar van de auto wilt worden. Wanneer u voor het laatste kiest dan dient u hiervoor een slottermijn te betalen.